Detail

TitelStichting Theo Olof Concours te 's-Hertogenbosch
Periode1996-2001
Omvang en Medium0,025 meter
OpenbaarheidOpenbaar behlave inv.nr. 5
ToegangStichting Theo Olof Concours te 's-Hertogenbosch, 1996-2001
InventarisDownload Stichting Theo Olof Concours te 's-Hertogenbosch, 1996-2001
 

  •  Inleiding
    • Op 4 oktober 1996 is bij notaris Clercx te Vught de Stichting Theo Olof Concours opgericht. De stichting is gehuisvest in ’s-Hertogenbosch. Doel van de stichting is het bevorderen van het muziekleven, met name het vioolspel, zowel nationaal als internationaal. Om dit doel te bereiken wil de stichting een concours organiseren: Het Internationaal Interpretatie Concours Voor Violisten.

      Het bestuur van de stichting bestaat uit tenminste zeven leden die door het bestuur zelf worden benoemd. Uit zijn midden kiest het bestuur een voorzitter, secretaris, penningmeester en hun plaatsvervangers. De functies van secretaris en penningmeester kunnen door dezelfde persoon worden vervuld. Het bestuur kan worden bijgestaan door een zakelijk- en artistiek leider en medewerkers.

      Als voorzitter wordt dhr. Th. O. Olof genoemd. Plaatsvervangend voorzitter is dhr. J.G. Pruijn. Secretaris is dhr. C.W.J. Bredero. Penningmeester is dhr. C.F.J. van der Steen. Verdere leden zijn dhr. R. Szreder en dhr. J.M.M. van der Vaart.

      Het archief is in 2001 aan het Stadsarchief geschonken/in bruikleen gegeven. De omvang van het archief is 0,2 meter en het bestrijkt de periode 1994-2001.

      De stukken met betrekking tot de financiën zijn niet openbaar.

       

  •  Citeerinstructie:NL-HtSA Archiefnummer 0610 Stichting Theo Olof Concours te ’s-Hertogenbosch, 1996-2001, inv.nr. ...
  • Hele toegang